Polityka Prywatności
Krótko i na temat. Bez prawniczego żargonu.
Jakie dane zbieramy
- Gdy grasz bez konta: Twoje ustawienia i statystyki gier są zapisywane wyłącznie lokalnie, w Twojej przeglądarce. Jesteś dla nas całkowicie anonimowy.
- Gdy założysz konto: Przechowujemy Twój e-mail, hasło, wybrany plan oraz zapisane gry i statystyki. Dane te są bezpiecznie przechowywane na serwerach w Europie.
- Płatności (od kwietnia 2027 r.): Wprowadzimy możliwość opłacania funkcji premium za pośrednictwem operatora Stripe. Nie będziemy zbierać ani przechowywać numerów Twoich kart płatniczych - ich bezpiecznym przetwarzaniem zajmie się Stripe. My zachowamy jedynie informację o wybranym planie i historii rozliczeń.
Konto i synchronizacja
Konto jest opcjonalne - służy do synchronizowania postępów między urządzeniami i odblokowania funkcji premium. Twoje dane są w pełni chronione i żaden inny użytkownik nie ma do nich dostępu.
Analityka
Aby wiedzieć, jak rozwijać aplikację, korzystamy z Google Analytics. Narzędzie to pomaga nam zbierać anonimowe statystyki (np. odwiedziny stron, rozpoczęcie lub wygranie gry) i zrozumieć, jak korzystasz z naszej strony.
Nie używamy tych danych do śledzenia Cię w innych serwisach, ani nie wyświetlamy żadnych reklam.
Zgłaszanie błędów
Gdy aplikacja napotka błąd, automatycznie wysyła nam zanonimizowany raport, który pomaga nam go naprawić. Nigdy nie przesyłamy w nim Twoich danych z formularzy ani aktualnego stanu planszy.
Jeśli zauważysz jakikolwiek problem z działaniem gry, zawsze możesz nam to zgłosić osobiście, pisząc na adres contact@tanukisudoku.com.
Twoje dane należą do Ciebie
- Dane lokalne: Możesz w każdej chwili pobrać z poziomu ustawień aplikacji (opcja Eksportuj/Importuj profil).
- Dane z konta: Jeśli chcesz uzyskać ich pełną kopię, napisz na contact@tanukisudoku.com (przygotujemy ją w ciągu 7 dni).
- Usunięcie konta: Aby trwale usunąć konto i wszystkie przypisane do niego dane, napisz na contact@tanukisudoku.com (usuniemy je w ciągu maksymalnie 30 dni).
Zmiany w polityce
O wszelkich ważnych zmianach poinformujemy Cię mailowo (jeśli posiadasz konto) oraz za pomocą komunikatu w aplikacji. Aktualna wersja obowiązuje od: 20.05.2026.